III. republiková bodovačka ve Vlašimi a v Praze

24.11.2021 10:09

Náš oddíl ve složení Luki, Gasy, Tedy, Sárka a Justka pod vedením Péti a Dany se vydali na další republikový bodovací turnaj, tentokrát do Vlašimi a Prahy. 

Luki hrál v kategorii U19 v divizi A. Bohužel se mu na turnaji moc nedařilo. Nepostoupil do hlavní souteže a hrál útěchu, kde vypadl hned v prvním kole po pěti setové bitvě.

Tedy v kategorii U19 hrál v divizi B. Ve skupině bohužel nevyhrál ani zápas a spadl do útěchy. V útěše vypadl hned v prvním kole. 

V kategorii U17 v divizi B vyhrál jeden zápas v základní skupině, ale nestačilo to na postup do hlavní soutěže. V útěše se dostal mezi mezi čtyři, kde vypadl po boji 1:3 na sety.

Gasy v kategorii U17 v divizi B postoupil ze základní skupiny do hlavní soutěže. V prvním kole bohužel prohrál 0:3 a v turnaji skončil. 

V kategorii U15 vyhrál základní skupinu a postoupil do hlavní soutěže, v prvním kole vypadl po pěti setové bitvě.

Sárka v kategorii U13 hrála v divizi A. Postoupila ze zákládní skupiny do hlavní soutěže. V prvním kole prohrála 1:3 a vypadla ze soutěže. V soutěži čtyřher se s Justkou umístily na 3.místě.

V kategorii U15 hrála v divizi B. Vyhrála základní skupinu a postoupila do hlavní soutěže. V prvním kole vypadla po prohře 1:3.

Justka v kategorii U13 v divzi A nepostoupila do hlavní soutěže. V útěše vypadla hned v prvním kole. Se Sárkou se umístily na 3.místě ve čtyřhře.

V kategorii U15 hrála v divizi B. Ze základní skupiny postoupila z druhého místa do hlavní soutěže. V hlavní soutěži se dostala mezi čtyři, o postup do finále prohrála 1:3.