Páťa s Barčou o víkendu bojovaly na MČR starších žákyň a Děhylov získal 3 medaile !!!!!!!!!!!!

27.04.2019 13:42

Barča s Páťou o víkendu 27.4.-28.4. bojovaly na Mistrovství České republiky starších žákyň v Praze. 

 

Barča své první kolo vyhrála 3:1 proti Vrzalové a v dalším kole prohrála proti Pisárové 0:4.

Smíšenou čtyřhru hrála s Lukášem Slavíkem. V prvním kole vyhráli 3:2 proti Krůpová-Šorm a v druhém kole prohráli 0:3 proti Šíp-Pisárová.

Čtyřhru hrála s Míšou Dosedělovou. První kolo měly volné, v druhém kole narazily na dvojici Bártová-Zoubková a prohrály 9 v pátem setu.

Dále bude hrát útěchu B. Bohužel hned v prvním kole podlehla Vydrové 0:3.

 

Páťa v prvním kole porazila Masopustovou 4:0. V druhém kole šla na svou parťačku Evču Pokornou a porazila ji 4:1. O postup mezi 4 bude hrát proti Březinové Barči. Porazila ji 4:2 a o postup do finále bude hrát proti Hanákové. Dnes Páťa nestačila na Hanákovou a prohrála 2:4.

 

Smíšenou čtyřhru hraje s Janem Pisárem. První kolo měli volné a v druhém kole hráli proti Otáhal-Grimmerová a vyhráli 3:0. V dalším kole porazili Kmencl-Kmoníčková 3:0. Další zápas porazili dvojici Košťál-Hanáková 3:1 a o postup do finále budou hrát proti Pisárová-Šíp. Bohužel se jim nepovedlo postoupit do finále a prohráli 0:3.

 

Čtyřhru hraje se svou parťačkou Evčou Pokornou. Také měly první kolo volné, v druhém kole porazily Ďuláková-Loštáková 3:0. Ve třetím kole porazily Grimmerová-Bačinová 3:1. Holky o postup do finále porazily po velkém boji dvojici Hanáková-Březinová 3:2 9 v pátem setu. Ve finále se utkají proti Meškánová-Sommerová.

 

Páťa se tedy umístila v jednotlivcích na 3.místě, ve čtyřhře s Evčou Pokornou se umístili na 2.místě a ve smíšené čtyřhře s Janem Pisárem na 3.místě.

Gratulujeme a děkujeme oběma za vzornou reprezentaci našeho oddílu.