Výsledky z prvního republikového bodovacího turnaje v Praze

12.09.2021 20:00

V kategorii U19 Páťa hrála ve skupině B, ve které se ji zadařilo. Prohrála až ve finále 2:3, ale i tak si zajistila přímý postup z 2. místa do skupiny A. 

Luki v kategorii U19 hrál ve skupině A. Bohužel do hlavní souteže nepostoupil a tak hrál útěchu. V prvním kole prohrál 0:3.

 

Barča hrála v kategorii U17 ve skupině A. O postup do hlavní soutěže nepostoupila po prohře 2:3. A tak bojovala v útěše. První kolo vyhrála 3:0 a v druhém kole prohrála 0:3. Klárka v U17 hrála soutež B, ve které nepostoupila do hlavní soutěže a tak také hrála v utěše. V prvním zápase podlehla 2:3.

 

Klárka hrála v kategorii U15 ve skupině A. Klárka, ale měla velkou smůlu a nepostoupila o jeden jediný set do hlavní soutěže, a tak hrála útěchu. V útěše 

vyhrála jeden zápas a v druhém zápase prohrála 1:3.

 

Sára s Justkou hrály v kategorii U13 ve skupině A. Sarka postoupila z druhého místa do hlavní soutěže. V prvním kole vyhrála 3:0 a dostala se do osmifinále, bohužel její soupeřka byla lepší a tak se Sára umístila na 5-8 místě. Justce se postup do hlavní soutěže nepodařil, a tak hrála soutěž útěchy. První kolo vyhrála s přehledem 3:0 a dostala se do osmifiále, ve kterém prohrála 0:3.