Lukáš králem první miniláplky

20.09.2014 23:59

V sobotu byl kromě KBTM zahájen i seriál okresních bodovacích turnajů nejmladších – minipálka. Na prvním turnaji jsme měli i naše zástupce. Lukáše Slavíka, Matěje Osmančíka a Karolínu Synkovou.

 

Luki - v prvním kole Lukáš porazil všechny soupeře 3:0, konkrétně Jonáše Raka, Matěje Lichnu a Šimona Kučera a z prvního místa postoupil do hlavní vyřazovací části, kde nejprve porazil 3:0 Marcela Kováče, potom 3:1 Barboru Strakovou (jediná holka hrající i ve skupině kluků) a ve finále po velkém boji porazil 3:2 Lukáše Dzidu a turnaj vyhrál.

 

Matěj – v základní skupině porazil Daniela Zemana i Adama Ondračku oba 3:0 a stejně jako Lukáš postoupil z prvního místa do vyřazovacích bojů. Tam hned v úvodu nestačil na Jana Ševečka a prohrál 1:3. V boji o 5. - 8. místo prohrál 0:3 s Jonášem Rakem, nakonec porazil Adama Ondračku 3:0 a skončil na celkovém 7. místě.

 

Kája – stejně jako kluci porazila v základní skupině obě soupeřky, Kristýnu Ožanovou a Sabinu Vančovou 3:0 a postoupila z prvního místa do vyřazovacích bojů, kde nejprve nestačila na Petru Vavřínovou, se kterou prohrála 0:3, potom porazila 3:0 Kristýnu Ožanovou  skončila celkově pátá.