ohlédnutí za Vánočním turnajem dětí a mládeže

19.12.2014 22:30

Včera se v KD Děhylov konal již tradiční Vánoční turnaj dětí a mládeže našeho oddílu.

Bohužel turnaj byl ve znamení i několika nemocných, z nichž někteří vzorně obsluhovali bufet. Každý závodník dostal toast a pitíčko zdarma, jinak byly k prodeji za "lidové" ceny toasty, káva a čaj.

Úvodem trenéři zhodnotili letošní veleúspěšný rok a oznámili bombu - Gabča bude hostovat v Havířově a bude hrát extraligu (samostatný článek připravujeme) a zároveň ji za příkladnou reprezentaci Sokola a obce Děhylov ocenili dárkovým šekem.

Poté si mladší závodníci vylosovali "parťáka" z řad starších pro turnaj dvojic.

Nejprve se všichni zůčastnili 4boje (skok přes švihadlo, skok do dálky z místa, hod medicimbalem a "pětimíček"). Výkony se bodovaly vždy podle věkové kategorie (supermini, mini, starší a nejstarší).

Poté skupina starších a nejstarších absolvovala turnaj ve stolním tenise a skupinka supermini a mini měla své soutěže (hod míčkem na cíl, odpink nahozeného míčku na stranu soupeře forehandem i backhandem, přepinknutí míčku na druhou polovinu, leh-sed a nakonec opičí dráhu).

Mezitím co rozhodčí počítali body, mohli závodníci i jejich doprovod ochutnat cukroví (každý účastník turnaje donesl krabičku cukroví).

Na závěr každý účastník turnaje obdržel medaili z rukou Ing.Miroslava Hoňka, nově zvoleného starosty obce Děhylova.

O celkovém vítězi rozhodla až dodatečná disciplína (dvě dvojice měly stejný počet bodů) - překážkový běh, ve kterém se utkaly dvojice Lukáš & Sára proti dvojici Sabča & Tobík. Po velmi vyrovnaném boji vyhrála "o prsa" dvojice Sabča s Tobíkem a stali se tak vítězi letočního Vánočního turnaje.

Závěrem proběhlo společné focení a rozdání dárků (každý člen oddílu přinesl jeden dárek).

Tak zase u zeleného stolu na začátku ledna.

fotogalerie

 

Diskusní téma: ohlédnutí za Vánočním turnajem dětí a mládeže

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek