Supermini měli dnes první trénínk

16.09.2014 23:46

Dnes byl velký den pro ty nejmenší členy našeho oddílu. Měli svůj první letošní trénink, přičemž mnozí z nich byli vůbec poprvé. Přivítali jsme v našich řadách 9 malinkých sportovců ve věku od 4 let.

Nejprve se představil trenér Péťa, který pak představil i trenérky Kiki a Danu.

Poté přišly na řadu soutěže na překážkových drahách, kdy se děti zapojily i s ostatními z přípravky a společně se utkali ve dvou týmech.

Poté Kiki vedla důkladnou rozcvičku, po níž si Dana vzala na dva stoly přípravku. 

Petr s Kiki se na druhé půlce herny věnovali skupině supermini.

Trénink začal hrou s chytáním tyčí, kdy se cvičí postřeh, pokračoval další variací překážek, kdy děti nejprve dělaly kotoul, poté přeskok malé překážky, podlezení větší překážky a přesun míčku z místa na místo. Všechny děti byly moc šikovné, k překvapení trenérů všichni uměli perfektní kotoul.

 

Po této části děti dostaly rakety, větši z nich první v životě, a aby si je mezi sebou poznaly, Kiki obětovala svou sbírku nálepek z dětství a každý si vybral tu svou, kterou si nalepil vespod pálky. Když už každý měl svou raketu, postavili se ke stolu a Petr s Kiki všem ukázali, jak se správně drží raketa.

A konečně nastala ta chvíle, na kterou se všichni těšili. Všichni šli ke stolu a s pomocí Péti, který jim vedl ruku si párkrát poprvé odpinkli míček.

Na závěr všichni dostali sladkou odměnu a trenéři zopakovali co vše se děti naučily a připomněli, co vše si mají nosit na trénink.

A jelikož má zítra Gábinka 5 narozeniny a donesla pro své nové kamarády bombóny, všichni ji na závěr popřáli hodně zdraví, kamarádů a úspěchů v pingpongu.

Vzhledem k tomu, že celou hodinu a půl měly děti na tváři úsměv, který je největší odměnou trenérům, věříme, že se příští trénink sejdeme opět v plném počtu.

 

fotogalerie

 

Jak hodnotíte trénink supermini?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek